2 Replies Latest reply: Aug 21, 2013 6:12 AM by SAMASHENN RSS

FAS2040 connected directly to server via FC

SAMASHENN
Currently Being Moderated

Hi All.

 

I’m new to NetApp and have a small problem ,

 

We moved our NetApp device to a new location and IPS changed

 

that’s not the issue , the issue I face is that we I have connected the storage unit directly to a physical tin via fibre

 

LUN is created :

ZAPLTNA01> lun show -v

/vol/ZAVDCDPM01_vol/ZAVDCDPM01   10.0t (10995258193920) (r/w, online, mapped)

Serial#: 20pa3?DGVO5f

Share: none

Space Reservation: enabled

Multiprotocol Type: windows

Maps: ZAVDCDMP01=0

Occupied Size:       0 (0)

Creation Time: Wed Aug 21 10:13:44 SAST 2013

Cluster Shared Volume Information: 0x0

ZAPLTNA01> igroup show

    ZAVDCDMP01 (FCP) (ostype: windows):

        50:0a:09:81:98:3d:73:3b (not logged in)

        50:0a:09:82:98:3d:73:3b (not logged in)

        50:0a:09:80:88:3d:73:3b (not logged in)

 

and this is my

ZAPLTNA01> fcp config

0a:   ONLINE <ADAPTER UP>  Loop  No Fabric

        host address 0000ef

        portname 50:0a:09:81:98:3d:73:3b  nodename 50:0a:09:80:88:3d:73:3b

        mediatype auto speed auto

 

0b:   LINK NOT CONNECTED <ADAPTER UP>

        host address 000000

        portname 50:0a:09:82:98:3d:73:3b  nodename 50:0a:09:80:88:3d:73:3b

        mediatype auto speed auto

 

I’m not sure where what I have done wrong

 

can someone please put me on the right track .... please

 

thanks

SN

More Like This

  • Retrieving data ...