1 Reply Latest reply: Dec 11, 2013 4:42 AM by pdg RSS

OSSV Transfer Error Message:       An invalid path was specified. A possible attempt to update an empty directory. Request To Backup from invalid Snapshot: 'sv_daily .0\'

vincent.bolay Novice
Currently Being Moderated

Hi,

 

I'm trying to setup OSSV on 2 Windows 2003 servers and I get on both servers the following result during a scheduled backup:

 

C:\Program Files\NetApp\snapvault\bin>snapvault status -l

Snapvault primary is ON

 

Source:                       GVAM1BFILE02:E:\

Destination:                  gvam1bnas03:/vol/ossv_win_vault/gvam1bfile02_E

Status:                       Idle

State:                        Source

Lag:                          00:36:09

Mirror Timestamp:             -

Base Snapshot:                -

Current Transfer Type:        -

Contents:                     -

Last Transfer Type:           -

Last Transfer From:           -

Last Transfer Size:           755 MB

Last Transfer Duration:       00:06:10

Total files to transfer:      1

Total files transferred:      0

Current File Size:            -

Current File Progress:        -

Current File Name:            -

Transfer Error ID:            3010

Transfer Error Message:       An invalid path was specified. A possible attempt

to update an empty directory. Request To Backup from invalid Snapshot: 'sv_daily

.0\'

 

This is the result on the secondary:

 

snapvault status -l /vol/ossv_win_vault/gvam1bfile02_E

Snapvault is ON.

 

Source:                 GVAM1BFILE02:E:\

Destination:            gvam1bnas03:/vol/ossv_win_vault/gvam1bfile02_E

Status:                 Idle

Progress:               -

State:                  Snapvaulted

Lag:                    01:23:55

Mirror Timestamp:       Fri May 24 08:28:55 CEST 2013

Base Snapshot:          gvam1bnas03(1790992632)_ossv_win_vault-base.16

Current Transfer Type:  Update

Current Transfer Error: source is not a valid name or qtree path

Contents:               Replica

Last Transfer Type:     Update

Last Transfer Size:     813352 KB

Last Transfer Duration: 00:06:11

Last Transfer From:     GVAM1BFILE02:E:\

 

This is the schedule I have on the secondary:

xfer   ossv_win_vault sv_daily 6@23@mon-sat preserve=default,warn=0

xfer   ossv_win_vault sv_weekly 52@23@sun preserve=default,warn=0

 

These are the snapshots I have:

 

Volume ossv_win_vault

working...

 

  %/used       %/total  date          name

----------  ----------  ------------  --------

  0% ( 0%)    0% ( 0%)  May 24 09:05  sv_daily.0    

  0% ( 0%)    0% ( 0%)  May 24 09:05  gvam1bnas03(1790992632)_ossv_win_vault-base.16 (busy,snapvault)

  0% ( 0%)    0% ( 0%)  May 24 08:37  gvam1bnas04(1790988856)_ossv_win_vault.10 (snapmirror)

  0% ( 0%)    0% ( 0%)  May 24 08:35  gvam1bnas03(1790992632)_ossv_win_vault-base.15 (snapvault)

  0% ( 0%)    0% ( 0%)  May 23 23:17  sv_daily.1    

  6% ( 6%)    4% ( 4%)  May 23 14:05  sv_daily.2    

  6% ( 0%)    4% ( 0%)  May 23 13:05  sv_daily.3    

  6% ( 0%)    4% ( 0%)  May 23 12:05  sv_daily.4    

 

It works fine if I start a manual backup with :

snapvault update -S GVAM1BFILE02:E:\ gvam1bnas03:/vol/ossv_win_vault/gvam1bfile02_E

 

So, I don't understand why it works in this case and not during scheduled backup.

 

Does anyone have an idea?

 

Thanks

Vincent

More Like This

  • Retrieving data ...

Legend

  • Correct Answers - 10 points
  • Helpful Answers - 5 points